Реклама в Facebook

За да постигнете повече аудитория и потенциални клиенти е необходимо освен доброто позициониране на сайта да разполагате и с реклама във Facebook. Тези рекламни кампании се изготвят индивидуално за всеки бизнес. Facebook е различното място за постигане на вашите цели.

Реклама в Facebook

Реклама във Facebook

За разлика от платформата за търсене на google тук вие може да показвате вашите услуги, продукти или фирма на потребители, без те да търсят това. Facebook предлага голяма аудитория от потребители на която вие да показвате вашите реклами. Този вид реклама има своите плюсове и минуси. Важно е да се проучи вашата ниша и да се прецени, каква да бъде рекламната кампания.

Facebook предлага голямо разнообразие от инструменти за таргетиране на рекламите. Това дава голяма гъвкавост при определяне на вашата потенциална аудитория или населено място.

Реклама във Facebook - Instagram

Инстаграм се превърна в повече от модерна платформа. Към днешна дата приложението набира все повече потребители и се превръща в голям пазар в рекламната сфера.

Бюджети за Реклама във Facebook

Как се определят бюджетите за реклама във Facebook ?

Вие искате да рекламирате вашата фирма или продукти. От вас се иска да определите бюджета, който може да отделите за реклама 100лв, 300лв, 600лв, 1000лв на месец. Това ще бъде сумата, която ще се използва САМО за вашата реклама.

След като вече имате готов бюджет ние, ще анализираме вашата аудитория и ще създадем подходяща кампания с правилните таргет насочвания. Цената за управление на тези кампании зависи от вашия бюджет.

Направете запитване

0885 10 61 64

office@ap-digital.eu