Увеличете вашите клиенти и направете Бизнеса си голям

Facebook реклама за вашия бизнес

За да постигнете повече аудитория и потенциални клиенти е необходимо освен доброто позициониране на сайта да разполагате и с реклама във Facebook. Тези рекламни кампании се изготвят индивидуално за всеки бизнес. Facebook е различното място за постигане на вашите цели.

Увеличете потребителите към сайта, продукта или канала

Определяне на пол, възраст и интереси

Определяне на  демографските характеристики

Плащане за импресии или кликове

Реклама в google

Определяне на вашите цели

Първо трябва да дефинираме  целите, които трябва да постигнем: продажби, клиенти, известност, обаждания … и т.н. Управление на ефективността на кампаниите

Определяне на демографски райони

Всеки един бизнес има собствени цени и потенциални клиенти. Вие може да определите, къде искате рекламата да се показва – държава, град, район

 

.

Изпращане на отчет за месеца

Google разполага с изключително прецизна система за следене и анализ на рекламната кампания. Вие ще получите анализ всеки месец, какво се случва с нея.

Проучване на аудиторията

Всяка рекламна кампания е придръжена от анализ и избор на аудитория. Чрез тази аудитория вашия бизнес или продукт достига до правилните клиенти.

Плащане за клик и импресии

Този вид кампании (КЛИК) се използват, когато потребителя търси даден продукт, стока или услуга в търсачката на google.
Този вид кампании (ИМПРЕСИИ) се използват, за да се рекламира продукт, стока или услуга с банер в партньорската мрежа на google.

Следене и оптимизация на рекламата

Всяка рекламна кампания има нужда да бъде следена и оптимизирана според анализите и търсенето на потенциалните клиенти

Вие искате да рекламирате вашата фирма или продукти. От вас се иска да определите бюджета, който може да отделите за реклама 100лв, 300лв, 600лв, 1000лв на месец. Това ще бъде сумата, която ще се използва САМО за вашата реклама.

След като вече имате готов бюджет ние, ще анализираме вашата аудитория и ще създадем подходяща кампания с правилните таргет насочвания. Цената за управление на тези кампании зависи от вашия бюджет.

За разлика от платформата за търсене на google тук вие може да показвате вашите услуги, продукти или фирма на потребители, без те да търсят това. Facebook предлага голяма аудитория от потребители на която вие да показвате вашите реклами. Този вид реклама има своите плюсове и минуси. Важно е да се проучи вашата ниша и да се прецени, каква да бъде рекламната кампания.

Facebook предлага голямо разнообразие от инструменти за таргетиране на рекламите. Това дава голяма гъвкавост при определяне на вашата потенциална аудитория или населено място.

Вече е задължително рекламните кампании да се насочват и към супер социалната мрежа – Instagram. Тази социална мрежа е част от Facebook и рекламата се споделя между двете платформи. Инстаграм се превърна в повече от модерна платформа. Към днешна дата приложението набира все повече потребители и се превръща в най-големия пазар в рекламната сфера.

Като агенция, която управлява вашия имидж и реклама в Facebook, ние заставаме с пълна прозрачност във всеки аспект от отношенията ни с вас. Ще получавате интерактивни отчети с подробно описание на ефективността на рекламната кампания всеки месец – доставени директно във входящата ви поща.

Ще можем да анализираме с вас тези резултати и да направим рекламата, още по ефективна!

Вижте и за рекламните кампании в Google

Facebook рекламни кампании

реклама във Facebook
реклама във Facebook
реклама във Facebook
реклама във Facebook
реклама във Facebook

Наши партьори

detecting bg logo

Верига магазини за Металотърсачи

Vlaga – магазин за Влагоуловители

ресторант чайка лого

Ресторант и Хотел Чайка

belita logo

Belita Cosmetics Bulgaria

orenda plast logo

Оренда Пласт – Производство на сламки

bizzarro logo

Онлайн магазин за детски стоки

лого старчески дом

Дом за стари хора „Черно Море“

trimata musketari logo

Верига ресторанти – Тримата мускетари