SEO оптимизация на Уеб сайт

SEO оптимизация се превърна в ключов сектор в изграждането и поддържането на уеб сайтове. Преди години беше достатъчно да имат сайт и след известно време да се пласира добре в Google. Тези времена вече ги няма !
Броят на сайтовете и борбата за надмощие всяка година расте с големи мащаби. От своя страна Google всяка година въвежда нови изисквания и модели за работа на сайтовете. Това превръща SEO оптимизацията в задължителен елемент за доброто позициониране на вашия сайт и достигане до повече потенциални клиенти.

Анализ на дейността

Трябва да се анализират правилните текстови изречения във вашия сайт. Всяка дейност има свои характеристики и начини на работа. Анализът създава правилната насока, в която се движи потребителя. Трябва да се създаде добро изживяване на потребителя с ясни посоки за движението му по сайта.

On-Page Оптимизация

Тук вече говорим за реално внедряване на качествено съдържание след направения анализ преди започването на сайта. Създава се уникално съдържание с добре описан код за SEO Оптмизация. Вътрешната оптимизация е може би ключов фактор за по-доброто позициониране на сайта в Google.

Off-Page Оптимизация

Правилната насока на SEO оптимзацията е създаване и на добра външа оптимизация. Търсенето на места за публикуване на вашия сайт би довело до добри резултати. Google въведи куп ограничения и изисквания в тази част на оптимизацията за по ефективна работа на търсачката.

Повече клиенти

Подобрете вашия уеб сайт, за да постигате по-високи места в класирането на Google. Правилната оптимизация е пряко свързана с вашето успешно бизнес бъдеще!

Ключови думи

Скорост

Направи безплатна SEO проверка

  Търсене в Google

  SEO Оптимизация влияе директно при търсене в google. Всичко, което се случва във вашият сайт е забелязано от ботовете на google. В машините за обработка на тази информация са въведени сложни механизми и алгоритми, които отчитат всички тези On-page, Off-page и други методи за оптимизация.

  Ние сме ви показали пример при търсене на един продукт на сайт, които сме оптимизирали. В случая търсим директно продукта и резултат е показване на 1-во място при търсене в google. Това е целта на работата по оптимизацията на сайт. Статистиката показва, че над 70% от потребители използват първите 3-4 резултата от показаните от търсачката. От там на долу този процент пада много. Статистиките на подобна информация се събира от google анализ.

  SEO оптимизация на сайт

  Анализ на класирането на вашия сайт. Ние ще прегледаме, как се позиционира вашия сайт по важните за вас насоки. Ще направим анализ, как се представят вашите конкуренти.

  Ще прегледаме съдържанието на текстовете по вашия сайт. Ще направим анализ, къде можем да променим съдържание в правилната посока.

  Освен вътрешната seo Оптимизация на сайта трябва да се обръща внимание и на външната оптимизация. Ще прегледаме дали вашия сайт няма пропуски в тази част на оптимизацията.

  Наши проекти в SEO Оптимизацията

  SEO Оптимизация на уеб сайт
  SEO Оптимизация на сайт

  Търсене по дейност на фирмата
  Фирма: Производство на сламки | www.orenda-plast.com

  1. Търсим по дейността на фирмата след въвеждането на SEO оптимизацията. Фирмата се представя, като Производител на сламки.
  2. Временната позиция на уеб сайта в Google e 1мо място. Преди започване на процеса по оптимизация сайта се намираше в началото на втора страница /след 10то място/
  3. Показване на Бизнес визитката на сайта на 1ва позиция в дясно от резултатите на уеб сайтовете! .
  4. Временната позиция на сайта обхваща и 2ро място със своята Блок секция.
  5. Уеб сайта се позиционира и на 4то място с Facebook
  6. Сайта е стартиран преди 1 години и половина и се представя изключително добре в резултатите на google !
  SEO Оптимизация на уеб сайт

  Търсене по дейност на фирмата
  Фирма: Сватбена Агенция | www.eventbg.com

  1. Търсим по дейността на фирмата след въвеждането на SEO оптимизацията. Фирмата се представя, като Сватбена Агенция.
  2. Временната позиция на уеб сайта в Google e 1-мо място. Преди започване на процеса по оптимизация сайта се намираше към средата на втора страница /след 13то място/
  3. Показване на Бизнес визитката на сайта в топ 3 от резултатите при силна конкуренция /над 12 фирми в бранша/. Изключително представяне сайта заема общо две позоции на началната страница на Google.
  4. Сайта е стартиран преди 3 години в силно конкурентна среда на сайтове с 10 годишен стаж.
  SEO Оптимизация Варна

  Търсене по дейност на фирмата
  Фирма: 3D Принтиране | www.rising3d.eu

  1. Търсим по дейността на фирмата след въвеждането на SEO оптимизацията. Фирмата се представя, като 3D Принтиране.
  2. Временната позиция на уеб сайта в Google e 1мо място.
  3. Показване на Бизнес визитката на сайта на 1ва позиция в дясно от резултатите на уеб сайтовете! .
  4. Уеб сайта се позиционира и снимки в google
  5. Сайта е стартиран преди 3 месеца  и се представя изключително добре в резултатите на google !
  SEO Оптимизация

  Търсене по дейност на фирмата
  Фирма: Търговия със соларни панели Варна | www.соларни-панели.com

  1. Временната позиция на уеб сайта в Google e 1во място. Преди започване на процеса по оптимизация сайта се намираше към края на втора страница /след 17то място/
  2. On page Оптимизация на сайта
  3. Off page Оптимизация на сайта
  4. Цялостен дизайн и концепция на сайта от AP Digital
  SEO Оптимизация на уеб сайт

  Търсене по дейност на фирмата
  Фирма: Кетъринг Оборудване под наем | www.oборудване.com

  1. Търсим по дейността на фирмата след въвеждането на SEO оптимизацията. Фирмата се представя, като Кетъринг компания отдаваша под наем оборудване.
  2. Временната позиция на уеб сайта в Google e 3 – 6то място. Преди започване на процеса по оптимизация сайта се намираше към края на втора страница /след 17то място/
  3. Показване на Бизнес визитката на сайта на 1ва позиция в дясно от резултатите на уеб сайтовете! Изключително представяне сайта заема общо две позоции на началната страница на Google.
  SEO оптимизация на сайт

  Търсене по дейност на фирмата
  Фирма: Езикова школа | www.imidj.eu

  1. Временната позиция на уеб сайта в Google e 5tо място. Сайта е стартиран преди по-малко от 3 месеца в изключително конкурентна среда на езикови школи със стари сайтове! Като нашите очаквания са насочени следващите месеци да достигне топ 3, както и да увеличи показванията на странични услуги и страници.
  2. On page Оптимизация на сайта
  3. Off page Оптимизация на сайта
  4. Цялостен дизайн и концепция на сайта от AP Digital

  Визия на сайта

  През последните години SEO оптимизация стана фактор номер едно при изграждането на сайт. Но ние смятаме, че има и още един важен фактор за всеки сайт. Това е визията на вашия сайт !

  Последните анализи покават, че потребителите излизат директно от сайтове, ако не разполагат с модерна визия и лесни пътища в самия сайт. Това означава, че и да разполагате с добро място в Google, ако вашата визия е остаряла потребителя няма да има доверие към вас. Ще потърси следваща фирма, която да му вдъхне доверие и ще предпоче нея. Това може би сте го правили и вие, когато търсете стока или услуга в интернет. Това директно, ще доведе до по-малко потребители за вас и повече за вашия конкурент.

  SEO оптимизация на сайт