X

Изработка на фирмен уеб сайт

Изработка на Фирмен Уеб сайт

Фирмен уеб сайт - Стани част от дигиталния свят

Имаш бизнес, но нямаш уеб сайт ? Заяви своя бъдещ уеб сайт и започни да печелиш повече пари. Ние правим сайтове бързо, красиво и функционално. Остави цялата работа на професионалистите !

Анализиране

Преди започването на изработката всеки уебсайт ние анализираме вашата сфера. Проверяваме конкуренцията, иновациите, тенденциите и вашите потенциални клиенти. След анализа започваме !

Стартиране на проекта

След като сме направили анализ и план на проекта започваме неговото реализиране. Купуваме хост и домейн за вашия сайт и започваме неговата изработка.Правим проверка на всичко по сайта.

SEO Оптимизация

Когато се уверим, че всичко работи добре по сайта ние започваме да правим SEO оптмизацията на сайта. Преглеждаме внимателно всяка страница и работим по нейното оптимизиране и добро класиране в Google

Приключване на проекта

Уеб сайта е готов и оптимизиран !
Предаваме Ви всички пароли за достъп до съдържанието и управлението на хостинг плана. Може да започнете да печелите нови клиенти 🙂

Работим с най-добрите

Успехът идва, когато работиш с най-добрите на пазара. Нашите сайтове се изграждат върху отлично оптимизирана платформа и отлични функции предлагани от лидерите в тази сфера !

Повече потенциални клиенти

Идеята на уеб сайта е да разпространява вашия бизнес в онлайн пространството. Да показва най-доброто, което можете да направите за вашите клиенти. Вашият сайт допълнително, ще увеличи потенциалните клиенти и приходите на компанията ви.

Нашият опит

Wordpress 100%
SEO Оптимизация 90%
Поддръжка на социални канали 90%

Какво е изработка на фирмен Уеб сайт и защо да го правите ?

Интернет се превърна в основно място за потребителите последните 10 години. Последните статистики показват, че около 67% от домакинствата в България имат достъп до интернет и поръчват стоки от уеб сайтове. Това означава, че времената на търсене на магазини и фирми по улиците отдавна са отминали.
Изработка на фирмен  уеб сайт, ще ви покаже в този динимачен сектор наречен интернет. Ще ви донесе повече възможност да достигате до вашите потенциални клиенти. Уеб сайта показва лицето на вашата фирма с основната информация за нея, кординати и локация на вашия Бизнес! Това значително, ще улесни вашите клиенти при желание да работят с вас.

На Какви платформи работим ние ?

Ние предпочитаме изработка на уебс айт на най-разпространената платформа – WordPress. Има голям избор от инструменти, както и постоянна поддръжка от своите създатели. Ще разполагате със собствен админ панел, където да сменяте информация или да пишете блог статии. Отлична оптимизация и добри перспективи.

За колко време се изработва фирмен уеб сайт ?

Времето за изработка на уеб сайт зависи от някой ключови неща. Правилен избор на домейн, предоставяне на информацията за сайта, обработка на снимков материал, промени, въвеждане на приложения и др. За всеки сайт това време е различно. Като цяло можем да кажем, че работим  бързо и получвате сайта възможно най-скоро след заявката !

Как да поръчаме уеб сайт ?

Напишете ни email, какво желаете и какъв бизнес развивате. Каква е горе долу визията, която търсите и функциите за работа в сайта. Добре е да посочите, как искате да бъде намерин вашия сайт. Така ние, ще имаме възможност да проучим вашите евентуални конкуренти и да ви предложим най-добрата визия,функции и SEO Оптимизация.

Трябва ли постоянно да правим срещи ?

Отговорът е НЕ! Нашата посока на работа е да предоставяме услуги,като минимално отнемаме от временето на нашите клиенти. Всички текстове, снимки и чат комуникации може да се провеждат онлайн. Като това печели време и на двете страни !