Изработка на Онлайн магазин

Какво е изработка на Онлайн магазин и защо да го правите ?

Интернет се превърна в основно място за потребителите последните 10 години. Последните статистики показват, че около 67% от домакинствата в България имат достъп до интернет. Това означава, че времената на търсене на магазини и фирми по улиците отдавна са отминали.

Изработка на онлайн магазин, ще ви покаже в този динимачен сектор наречен интернет. Ще ви донесе повече възможност да достигате до вашите потенциални клиенти. Уеб сайта показва лицето на вашата фирма с основната информация за нея, кординати и локация на вашия Бизнес! Това значително, ще улесни вашите клиенти при желание да работят с вас.

На Какви платформи работим ние ?

Ние предпочитаме изработка на уебсайт на най-разпространената платформа – WordPress. Има голям избор от инструменти, както и постоянна поддръжка от своите създатели. Отлична оптимизация и добри перспективи.

За колко време се изработва Онлайн магазин ?

Времето за изработка на Онлайн магазин зависи от някой ключови неща. Правилен избор на домейн, предоставяне на информацията за сайта, обработка на снимков материал, промени, въвеждане на приложения и др. Изискваните от клиента услуги и тяхното внедряване.

Изработка на Онлайн магазин

Онлайн търговията заема голяма част от пазарния дял. Процентът на пазаруващите онлайн расте всяка година с големи темпове.

Това е една голяма възможност за вашата фирма да продава продукти на по-голяма аудитория от потребители. Съвременните e-commerce системи предлагат всички нужни опции и визия за вашия онлайн магазин.

Безплатни екстри към сайта

Много по-удобно е за вашите потребители да знаят, къде точно се намирате. Ние ще внедрим във вашия сайт вашето местоположение, което ще може да се намира в световната Google Карта. Така вашите потребители лесно и бързо, ще могат да ви намират или да пътуват към вас с GPS насока.

Какво е една фирма, без своя Facebook канал и своите фенове. Ние ще сложим вашия Facebook канал във вашата уеб страница. Така вие ще постигате повече фенове, на които да показвате новите си продукти или услуги.

Всеки модерен сайт и управлението му трябва да се възползва от анализите направени при влизането на потребителите. Това дава ясна картина, за много детайлна информация на вашите потребители. Google Analytics, ще ви помага да подобрявате вашите разултати.

Анализиране

Преди започването на изработката всеки уебсайт ние анализираме вашата сфера. Проверяваме конкуренцията, иновациите, тенденциите и вашите потенциални клиенти. Този етап е важен в бъдещето развитие на на уебсайта.

Стартиране на проекта

След като сме направили анализ и план на проекта започваме неговото реализиране. Купуваме хост и домейн за вашия сайт и започваме неговата изработка. След въвеждането на съдържанието и снимковия материал правим проверка на всичко по сайта.

SEO Оптимизация

Когато се уверим, че всичко работи добре по сайта ние започваме да правим SEO оптмизацията на сайта. Преглеждаме внимателно всяка страница и работим по нейното оптимизиране. Това е важен етап преди пускането на сайта в мрежата и представянето му пред Google.

Приключване на проекта

Уебсайта е готов и оптимизиран !
Предаваме Ви всички пароли за достъп до съдържанието и управлението на хостинг плана.

Мобилна версия на вашия сайт

Направете вашия уебсайт желан от бъдещите си потребители с мобилна версия

100% Респонсив дизайн за мобилни устройства. Всеки сайт получава респонсив дизайн, за да може да се вижда добре на всяко мобилно устройство.

респонсив дизайн на сайт
Мобилна версия на сайт