X

Изработка на онлайн магазин

Изработка на Онлайн магазин

Онлайн магазин - Стани част от дигиталния свят

Ти си търговец или имаш идея за нов продукт ? Поръчай твоя електронен магазин с лесно добавяне и попълване на продукти. Ние ще се погрижим да получиш бързо онлайн магазин и да започнеш да печелиш клиенти !

Анализиране

Преди започването на изработката всеки уебсайт ние анализираме вашата сфера. Проверяваме конкуренцията, иновациите, тенденциите и вашите потенциални клиенти. След анализа започваме !

Стартиране на проекта

След като сме направили анализ и план на проекта започваме неговото реализиране. Купуваме хост и домейн за вашия сайт и започваме неговата изработка.Правим проверка на всичко по сайта.

SEO Оптимизация

Когато се уверим, че всичко работи добре по сайта ние започваме да правим SEO оптмизацията на сайта. Преглеждаме внимателно всяка страница и работим по нейното оптимизиране и добро класиране в Google

Приключване на проекта

Уеб сайта е готов и оптимизиран !
Предаваме Ви всички пароли за достъп до съдържанието и управлението на хостинг плана. Може да започнете да печелите нови клиенти от уеб сайта.

Работим с най-добрите

Успехът идва, когато работиш с най-добрите на пазара. Нашите сайтове се изграждат върху отлично оптимизирана платформа и отлични функции предлагани от лидерите в тази сфера !

WordPress

Управление

Слайдер

Въвеждане на Продукти

Добавяне в Google

Админ панел

Страничен бар с екстри

Всеки магазин има нужда от лесни фунцкии, за да може потребителя лесно да намира своите продукти. Магазините на WordPress разполагат с вградени функции, за лесно филтриране на различни критерий.

Какво е изработка на Онлайн магазин и защо да го правите ?

Интернет се превърна в основно място за потребителите последните 10 години. Последните статистики показват, че около 67% от домакинствата в България имат достъп до интернет. Това означава, че времената на търсене на магазини и фирми по улиците отдавна са отминали. Онлайн магазина представлява показване на вашия бизнес и вашите продукти в интернет. Потребителите могат да поръчват стоки през вашия онлайн магазин и да ги получават, без да идват до физически магазин.
Изработка на онлайн магазин, ще ви покаже в този динимачен сектор наречен интернет. Ще ви донесе повече възможност да достигате до вашите потенциални клиенти.

На Какви платформи работим ние ?

Ние предпочитаме изработка на уебс айт на най-разпространената платформа – WordPress. Има голям избор от инструменти, както и постоянна поддръжка от своите създатели. Ще разполагате със собствен админ панел, където да сменяте информация или да пишете блог статии. Секцията за въвеждане на продукти е средна по сложност и добре обмислена за лесно и бързо въвеждане на продукти. Разполага с вградени опции за избор на плащане, зони за доставка, промоции и др. Отлична оптимизация и добри перспективи.

За колко време се изработва Онлайн магазин ?

Времето за изработка на Онлайн магазин зависи от някой ключови неща. Правилен избор на домейн, предоставяне на информацията за сайта, обработка на снимков материал, промени, въвеждане на приложения и др. Изискваните от клиента услуги и тяхното внедряване. Пример:

  • Сами ли ще добавяте продуктите или ние
  • Готови ли са снимките за вашите продукти и описанията
  • Настройки за доставка и плащания
  • др

Как да поръчаме онлайн магазин ?

Напишете ни email, какво желаете и какъв бизнес развивате. Каква е горе долу визията, която търсите и функциите за работа в сайта. Добре е да посочите, как искате да бъде намерин вашия сайт. Така ние, ще имаме възможност да проучим вашите евентуални конкуренти и да ви предложим най-добрата визия,функции и SEO Оптимизация.

Трябва ли постоянно да правим срещи ?

Отговорът е НЕ! Нашата посока на работа е да предоставяме услуги,като минимално отнемаме от временето на нашите клиенти. Всички текстове, снимки и чат комуникации може да се провеждат онлайн. Като това печели време и на двете страни !

Повече потенциални клиенти

Идеята на уеб сайта е да разпространява вашия бизнес в онлайн пространството. Да показва най-доброто, което можете да направите за вашите клиенти. Вашият сайт допълнително, ще увеличи потенциалните клиенти и приходите на компанията ви.

Нашият опит

Wordpress Магазин 100%
SEO Оптимизация 90%
Въвеждане на продукти 95%
Управление на магазина 90%
Управление на социални канали 90%