Изработка на Фирмени и Корпоративни сайтове

Какво е изработка на фирмен Уеб сайт и защо да го правите ?

Интернет се превърна в основно място за потребителите последните 10 години. Последните статистики показват, че около 67% от домакинствата в България имат достъп до интернет. Това означава, че времената на търсене на магазини и фирми по улиците отдавна са отминали.

Изработка на фирмен  уеб сайт, ще ви покаже в този динимачен сектор наречен интернет. Ще ви донесе повече възможност да достигате до вашите потенциални клиенти. Уеб сайта показва лицето на вашата фирма с основната информация за нея, кординати и локация на вашия Бизнес! Това значително, ще улесни вашите клиенти при желание да работят с вас.

На Какви платформи работим ние ?

Ние предпочитаме изработка на уебсайт на най-разпространената платформа – WordPress. Има голям избор от инструменти, както и постоянна поддръжка от своите създатели. Отлична оптимизация и добри перспективи.

За колко време се изработва фирмен уеб сайт ?

Времето за изработка на уеб сайт зависи от някой ключови неща. Правилен избор на домейн, предоставяне на информацията за сайта, обработка на снимков материал, промени, въвеждане на приложения и др. За всеки сайт това време е различно.

Мобилна версия на уеб сайт

Изработка на фирмен Уеб сайт

Искате да присъствате в интернет пространството с ваш личен фирмен уеб сайт. Ние ще ви помогнем да изградите вашата репутация и да спечелите нови клиенти.

В този фиксиран план за Фирмен уеб сайт ние сме сложили най-важните компоненти за един сайт. Това, ще ви гарантира добра визия, респонсив дизайн за всяко мобилно  устройство, SEO Оптимизация, добро съдържание.

Безплатни екстри към сайта

Много по-удобно е за вашите потребители да знаят, къде точно се намирате. Ние ще внедрим във вашия сайт вашето местоположение, което ще може да се намира в световната Google Карта. Така вашите потребители лесно и бързо, ще могат да ви намират или да пътуват към вас с GPS насока.

Какво е една фирма, без своя Facebook канал и своите фенове. Ние ще сложим вашия Facebook канал във вашата уеб страница. Така вие ще постигате повече фенове, на които да показвате новите си продукти или услуги.

Всеки модерен сайт и управлението му трябва да се възползва от анализите направени при влизането на потребителите. Това дава ясна картина, за много детайлна информация на вашите потребители. Google Analytics, ще ви помага да подобрявате вашите разултати.

Еднократното заплащане на изработка на сайт е придружено с издаване на личен профил в хостинг компанията, където е регистриран домейна и хоста на вашия сайт + фактура за платените услуги за 1 или повече години. /процедува за всеки един работещ сайт/.

Анализиране

Преди започването на изработката всеки уебсайт ние анализираме вашата сфера. Проверяваме конкуренцията, иновациите, тенденциите и вашите потенциални клиенти. Този етап е важен в бъдещето развитие на на уебсайта.

Стартиране на проекта

След като сме направили анализ и план на проекта започваме неговото реализиране. Купуваме хост и домейн за вашия сайт и започваме неговата изработка. След въвеждането на съдържанието и снимковия материал правим проверка на всичко по сайта.

SEO Оптимизация

Когато се уверим, че всичко работи добре по сайта ние започваме да правим SEO оптмизацията на сайта. Преглеждаме внимателно всяка страница и работим по нейното оптимизиране. Това е важен етап преди пускането на сайта в мрежата и представянето му пред Google.

Приключване на проекта

Уебсайта е готов и оптимизиран !
Предаваме Ви всички пароли за достъп до съдържанието и управлението на хостинг плана.

background

Повече потенциални клиенти

Идеята на уеб сайта е да разпространява вашия бизнес в онлайн пространството. Да показва най-доброто, което можете да направите за вашите клиенти. Вашият сайт допълнително, ще увеличи потенциалните клиенти и приходите на компанията ви.

Стилна и модерна визия

Потребителите обръщат внимание на визията на сайта ! Отличната визия и добре изградения функционално уеб сайт, ще задържи вашите потребители. Те харесват добрата визия и скоростта на вашия уеб сайт две предпоставки да се превърнат във ваши клиенти.

Уеб сайт разработка
Уеб сайт разработка

По-добро резултати в Google

Какво е един уеб сайт, ако google не го харесва? 🙂 Модерните и добре функциониращи сайтове са любими на търсачката Google ! Когато вашия сайт е нов и добре оптимизиран вие, ще се радвате на повече потребители и повече печалби.

Мобилна версия на вашия сайт

Направете вашия уебсайт желан от бъдещите си потребители с мобилна версия

100% Респонсив дизайн за мобилни устройства. Всеки сайт получава респонсив дизайн, за да може да се вижда добре на всяко мобилно устройство.

Мобилна версия на сайт
респонсив дизайн на сайт
Мобилна версия на сайт