Какво е Google Карти и трябва ли да го използваме

Най-вероятно сте използвали най-голямата дигитална карта в света – Google Карти! Тя предлага уникално и бързо навигиране до избраната от вас локация. Разполага с куп иновативни инструменти и избор на различни опции при търсене на дадена дестинация.

Може би вече се питате, какво общо има това с вашия бизнес ?
Google Карти има опцията да добавя бизнеси в своя дигитален свят, като това помага на вашите клиенти. Когато бизнеса ви е добавен в google вие ставате лесен за откриване. Това е само едната страна на тази дигитална карта.

добавяне google maps

Показване на вашия бизнес в Google

Друго голямо предимство на добавянето на вашия бизнес в google е създаването на ваша бизнес визитка при търсене. Това се превръща в голям бонус за всеки бизнес, когато е направено добре. Статистиките показват, че google увеличава показването на бизнеси, които са добавени в тяхната платформа. Сред добрите опции е добавяне на ваши продукти, снимки, категории, информация за работно време, добавяне на сайта, отзиви и др. Всичката тази информация, ще бъде достъпна за вашите клиенти, когато потърсят бизнеса ви. Всичко това, ще оптимизира бизнеса ви и неговото представяне.

добавяне google бизнес

Регистрация в Google My Business

Вашият бизнес, ще бъде добавен в Google карти

Добавяне на бизнес визитка

Показване на бизнеса при търсене в Google

Добавяне на информация 

Добавяне на сайт, телефон, снимки, лого и др.

Събирай отзиви

Повече добри отзиви, повече клиенти

Добавяне на продукти

Добавяне на продукти и категории

Добавяне на услуги

Добавяне на услуги и промоции