Как да Изработим най-добрия фирмен Уеб сайт

Фирмен уеб сайт - Стани част от дигиталния свят

Имаш бизнес, но нямаш уеб сайт ? Заяви своя бъдещ уеб сайт и започни да печелиш повече пари. Ние правим сайтове бързо, красиво и функционално. Остави цялата работа на професионалистите !

Създаване на модерна визия

Администраторски панел

SEO оптимизация + google карта

Мобилна версия 

Изработка на уеб сайт - хотел Чайка

Анализиране

Преди започването на изработката всеки уеб сайт ние анализираме вашата сфера. Проверяваме конкуренцията, иновациите, тенденциите и вашите потенциални клиенти. След анализа започваме !

SEO Оптимизация

Когато се уверим, че всичко работи добре по сайта ние започваме да правим SEO оптмизацията. Преглеждаме внимателно всяка страница и работим по нейното оптимизиране класиране в Google

Стартиране на проекта

След като сме направили анализ и план на проекта започваме неговото реализиране. Купуваме хост и домейн за вашия сайт и започваме неговата изработка.Правим проверка на всичко по сайта.

Приключване на проекта

Уеб сайта е готов и оптимизиран !
Предаваме Ви всички пароли за достъп до съдържанието и управлението на хостинг плана. Може да започнете да печелите нови клиенти 🙂

Работим с най-добрите платформи

Успехът идва, когато работиш с най-добрите на пазара. Нашите сайтове се изграждат върху отлично оптимизирана платформа и отлични функции предлагани от лидерите в тази сфера !

wordpress уеб сайт
Онлайн магазин - woo commerce
Wordpress админ панел

Повече потенциални клиенти

Идеята на уеб сайта е да разпространява вашия бизнес в онлайн пространството. Да показва най-доброто, което можете да направите за вашите клиенти. Вашият сайт допълнително, ще увеличи потенциалните клиенти и приходите на компанията ви.

Нашият опит

Wordpress 100%
SEO Оптимизация 90%
Поддръжка на социални канали 90%

Какво е изработка на фирмен Уеб сайт и защо да го правите ?

Интернет се превърна в основно място за потребителите последните 10 години. Последните статистики показват, че около 67% от домакинствата в България имат достъп до интернет и поръчват стоки от уеб сайтове. Това означава, че времената на търсене на магазини и фирми по улиците отдавна са отминали.
Изработка на фирмен  уеб сайт, ще ви покаже в този динимачен сектор наречен интернет. Ще ви донесе повече възможност да достигате до вашите потенциални клиенти. Уеб сайта показва лицето на вашата фирма с основната информация за нея, кординати и локация на вашия Бизнес! Това значително, ще улесни вашите клиенти при желание да работят с вас.

На Какви платформи работим ние ?

Ние предпочитаме изработка на уебс айт на най-разпространената платформа – WordPress. Има голям избор от инструменти, както и постоянна поддръжка от своите създатели. Ще разполагате със собствен админ панел, където да сменяте информация или да пишете блог статии. Отлична оптимизация и добри перспективи.

За колко време се изработва фирмен уеб сайт ?

Времето за изработка на уеб сайт зависи от някой ключови неща. Правилен избор на домейн, предоставяне на информацията за сайта, обработка на снимков материал, промени, въвеждане на приложения и др. За всеки сайт това време е различно. Като цяло можем да кажем, че работим  бързо и получвате сайта възможно най-скоро след заявката !

Как да поръчаме уеб сайт ?

Напишете ни email, какво желаете и какъв бизнес развивате. Каква е горе долу визията, която търсите и функциите за работа в сайта. Добре е да посочите, как искате да бъде намерин вашия сайт. Така ние, ще имаме възможност да проучим вашите евентуални конкуренти и да ви предложим най-добрата визия,функции и SEO Оптимизация.

Трябва ли постоянно да правим срещи ?

Отговорът е НЕ! Нашата посока на работа е да предоставяме услуги,като минимално отнемаме от временето на нашите клиенти. Всички текстове, снимки и чат комуникации може да се провеждат онлайн. Като това печели време и на двете страни !

 

Направи запитване сега: тел. 0885106164

email: office@ap-digital.eu