Увеличете вашите клиенти и направете Бизнеса си голям

Има много причини да изберете реклама в Google.

За да постигнете повече аудитория и потенциални клиенти е необходимо освен доброто позициониране на сайта да разполагате и с реклама в Google. Тези рекламни кампании се изготвят индивидуално за всеки бизнес. Google се е отвърдил, като основно място за рекламно поле и дава невероятна сила на вашия бизнес.

Увеличете потребителите към сайта

Постигнете повече продажби

Определяне на  демографските характеристики

Плащане за клик към сайта

Реклама в google

Реклама в Google Search

Всеки ден в Google търсачката се правят хиляди търсения в различни категории бизнеси. Ние, ще създадем и управляваме ваша рекламна кампания .

Реклама в Google Display

Още една възможност да рекламирате, чрез банери в партньорската мрежа на Google. Ние, ще създадем банери за вашата рекламна цел.

Ремаркетинг

Създаване на списъци с вашите посетители в сайта и повторно рекламиране, чрез Google Display кампании.

Отчитане на продажби

Интегриране на кодове за следене на продажбите от рекламните кампании. Така лесно може да се прави отчет за ефективността на кампанията ви.

Определяне на вашите цели

Първо трябва да дефинираме  целите, които трябва да постигнем: продажби, клиенти, известност, обаждания … и т.н. Управление на ефективността на кампаниите

Проучване на ключови думи

Всяка рекламна кампания е придръжена от анализ и избор на ключови думи. Чрез тези ключови думи хората търсещи в google, ще достигат до вашата реклама

Следене и оптимизация на рекламата

Всяка рекламна кампания има нужда да бъде следена и оптимизирана според анализите и търсенето на потенциалните клиенти

Поддръжане на голям брой кампании

Ние имаме опита, как да създаваме голям брой кампании и тяхното управление, чрез различни похвати. Така ние увеличваме вашия потенциал за печалби.

Вие искате да рекламирате вашата фирма или продукти. От вас се иска да определите бюджета, който може да отделите за реклама 100лв, 300лв, 600лв, 1000лв на месец. Това ще бъде сумата, която ще се използва САМО за вашата реклама.

След като вече имате готов бюджет ние, ще анализираме вашата аудитория и ще създадем подходяща кампания с правилните таргет насочвания.

За да разберете това, ще Ви обясним на кратко, как работи търсачката на Google. Когато потребителя търси продукт, стока или фирма той изписва това в търсачката на Google. Търсачката намира най-добрите оптимизирани сайтове и ги показва на потребителя в ред от 1-10 на страница.

Когато вие рекламирате в Google вашия сайт се показва най-горе над всички намерени органично сайтове с малка табелка “реклама”. Така вие получвате достъп до първите позиции при търсене от потребителите.

Потребителите виждат първо рекламираните сайтове и след тях органично показаните от търсачката на  google.

Като агенция, която управлява вашия имидж и реклама в AdWords, ние заставаме с пълна прозрачност във всеки аспект от отношенията ни с вас. Ще получавате интерактивни отчети с подробно описание на ефективността на рекламната кампания всеки месец – доставени директно във входящата ви поща.

Ще можем да анализираме с вас тези резултати и да направим рекламата, още по ефективна!

Вижте и за рекламните кампании във Facebook

Наши партьори

detecting bg logo

Верига магазини за Металотърсачи

3d принтиране - реклама

3DPro Bulgaria

лого старчески дом

Дом за стари хора “Черно Море”

ресторант чайка лого

Ресторант и Хотел Чайка

eventbg logo

Сватбена Агенция – Eventbg

orenda plast logo

Оренда Пласт – Производство на сламки

bizzarro logo

Онлайн магазин за детски стоки

trimata musketari logo

Верига ресторанти – Тримата мускетари