Има много причини да изберете реклама в Google.

За да постигнете повече аудитория и потенциални клиенти е необходимо освен доброто позициониране на сайта да разполагате и с реклама в Google. Тези рекламни кампании се изготвят индивидуално за всеки бизнес. Google се е отвърдил, като основно място за рекламно поле и дава невероятна сила на вашия бизнес.

Реклама в Google

Реклама в Google - Плати за клик

Този вид кампании се използват, когато потребителя търси даден продукт, стока или услуга в търсачката на google. След задаване на търсенето най-отгоре излиза тази платена реклама с очерание – „реклама“.

Така вашите потенциални клиенти виждат вашата фирма или даден продукт, който се рекламира с пряка връзка към него. Това води до увеличаване на клиентите към вашия сайт и вашите печалби.

Реклама в Google - Плати за банер

Този вид кампании се използват за графичен контакт с вашите потенциални клиенти. Google показва изображения в тяхната партньорска мрежа на вашия продукт, лого или рекламно изображение.

Вашата реклама, ще се показва във всички сайтове партньори на Google с рекламни карета и текст.

Вие искате да рекламирате вашата фирма или продукти. От вас се иска да определите бюджета, който може да отделите за реклама 100лв, 300лв, 600лв, 1000лв на месец. Това ще бъде сумата, която ще се използва САМО за вашата реклама.

След като вече имате готов бюджет ние, ще анализираме вашата аудитория и ще създадем подходяща кампания с правилните таргет насочвания.

За да разберете това, ще Ви обясним на кратко, как работи търсачката на Google. Когато потребителя търси продукт, стока или фирма той изписва това в търсачката на Google. Търсачката намира най-добрите оптимизирани сайтове и ги показва на потребителя в ред от 1-10 на страница.

Когато вие рекламирате в Google вашия сайт се показва най-горе над всички намерени органично сайтове с малка табелка „реклама“. Така вие получвате достъп до първите позиции при търсене от потребителите.

Потребителите виждат първо рекламираните сайтове и след тях органично показаните от търсачката на  google.

Като агенция, която управлява вашия имидж и реклама в AdWords, ние заставаме с пълна прозрачност във всеки аспект от отношенията ни с вас. Ще получавате интерактивни отчети с подробно описание на ефективността на рекламната кампания всеки месец – доставени директно във входящата ви поща.

Ще можем да анализираме с вас тези резултати и да направим рекламата, още по ефективна!

Вижте и за рекламните кампании във Facebook