Увеличете вашите клиенти и направете Бизнеса си голям

Има много причини да изберете реклама в Google.

За да постигнете повече аудитория и потенциални клиенти е необходимо освен доброто позициониране на сайта да разполагате и с реклама в Google. Тези рекламни кампании се изготвят индивидуално за всеки бизнес. Google се е отвърдил, като основно място за рекламно поле и дава невероятна сила на вашия бизнес.

Увеличете потребителите към сайта

Постигнете повече продажби

Определяне на  демографските характеристики

Плащане за клик към сайта

Реклама в google

Определяне на вашите цели

Първо трябва да дефинираме  целите, които трябва да постигнем: продажби, клиенти, известност, обаждания … и т.н. Управление на ефективността на кампаниите

Определяне на демографски райони

Всеки един бизнес има собствени цени и потенциални клиенти. Вие може да определите, къде искате рекламата да се показва – държава, град, район

 

.

Изпращане на отчет за месеца

Google разполага с изключително прецизна система за следене и анализ на рекламната кампания. Вие ще получите анализ всеки месец, какво се случва с нея.

Проучване на ключови думи

Всяка рекламна кампания е придръжена от анализ и избор на ключови думи. Чрез тези ключови думи хората търсещи в google, ще достигат до вашата реклама

Плащане за клик и импресии

Този вид кампании (КЛИК) се използват, когато потребителя търси даден продукт, стока или услуга в търсачката на google.
Този вид кампании (ИМПРЕСИИ) се използват, за да се рекламира продукт, стока или услуга с банер в партньорската мрежа на google.

Следене и оптимизация на рекламата

Всяка рекламна кампания има нужда да бъде следена и оптимизирана според анализите и търсенето на потенциалните клиенти

Вие искате да рекламирате вашата фирма или продукти. От вас се иска да определите бюджета, който може да отделите за реклама 100лв, 300лв, 600лв, 1000лв на месец. Това ще бъде сумата, която ще се използва САМО за вашата реклама.

След като вече имате готов бюджет ние, ще анализираме вашата аудитория и ще създадем подходяща кампания с правилните таргет насочвания.

За да разберете това, ще Ви обясним на кратко, как работи търсачката на Google. Когато потребителя търси продукт, стока или фирма той изписва това в търсачката на Google. Търсачката намира най-добрите оптимизирани сайтове и ги показва на потребителя в ред от 1-10 на страница.

Когато вие рекламирате в Google вашия сайт се показва най-горе над всички намерени органично сайтове с малка табелка „реклама“. Така вие получвате достъп до първите позиции при търсене от потребителите.

Потребителите виждат първо рекламираните сайтове и след тях органично показаните от търсачката на  google.

Като агенция, която управлява вашия имидж и реклама в AdWords, ние заставаме с пълна прозрачност във всеки аспект от отношенията ни с вас. Ще получавате интерактивни отчети с подробно описание на ефективността на рекламната кампания всеки месец – доставени директно във входящата ви поща.

Ще можем да анализираме с вас тези резултати и да направим рекламата, още по ефективна!

Вижте и за рекламните кампании във Facebook

Наши партьори

detecting bg logo

Верига магазини за Металотърсачи

Vlaga – магазин за Влагоуловители

ресторант чайка лого

Ресторант и Хотел Чайка

belita logo

Belita Cosmetics Bulgaria

eventbg logo

Сватбена Агенция – Eventbg

orenda plast logo

Оренда Пласт – Производство на сламки

bizzarro logo

Онлайн магазин за детски стоки

trimata musketari logo

Верига ресторанти – Тримата мускетари

лого старчески дом

Дом за стари хора „Черно Море“