Въвеждане на продукти в Woocommerce магазин

Добре създаден магазин продава повече

Онлайн търговията вече диктува модата в света. Всеки уважаващ себе си бизнес разполага с онлайн магазин и предлага на своите клиенти лесно пазаруване. Голямата конкуренция поражда куп изпитания пред всички собственици, за да имат те добре изглеждащ магазин с нужната скорост и добре оформени продукти.

Ние работим от години по въвеждането на продукти в онлайн магазини на платформата WordPress и нейното разширение за онлайн магазини – Woocommerce!

Изработка на онлайн магазин

Име на продукта

Създаване на име на продукта

Описание на продукта

Описание на продукта, добавяне на вътрешни линкове, оптимизация на текстовете на вашите продукти и цел по-добро класиране в Google

Добавяне на атрибути

Създаване на категории, атрибути и описания. Добавянето на атрибути – цвят, диаметър, вкус, размер и др. Атрибутите се използват за по-добро филтриране на продукти в сайта

SEO описания

Всеки създаден продукт има нужда от правилна и добре направена SEO Оптимизация

URL адрес на продукта

Създаване на правилна връзка към вашия продукт

Въвеждане на Цена и Код

Онлайн магазина може да има различни функционалностти за своята правилна работа според сферата на своята дейност. Добавянето на цена, доставки, ддс ставки и др.

Обработка на снимки

За да работи сайта бързо всяка снимка на продук трябва да бъде добре обработена и направена според изискванията на Google. Описание на всяка снимка с цел покаване в Google Images

Проверка

При въвеждането на продукти могат да се направят грешки. Ние правим проверка, за да сме сигурни!

Работим с най-добрите

Успехът идва, когато работиш с най-добрите на пазара. Нашите сайтове се изграждат върху отлично оптимизирана платформа и отлични функции предлагани от лидерите в тази сфера !

wordpress уеб сайт

WordPress

Онлайн магазин - woo commerce

Онлайн магазин

Управление

Слайдер

Добавяне в Google

Wordpress админ панел

Админ панел

Страничен бар с екстри

Всеки магазин има нужда от лесни фунцкии, за да може потребителя лесно да намира своите продукти. Магазините на WordPress разполагат с вградени функции, за лесно филтриране на различни критерий.

  • Филтър за цена
  • Филтър за цвят
  • Филтър за размери
  • Филтър по зададен от вас критерии
Изработка на онлайн магазин

Повече потенциални клиенти

Идеята на онлайн сайта е да продава вашите продукти в онлайн пространството. Да показва най-доброто, което можете да направите за вашите клиенти. Вашият сайт допълнително, ще увеличи потенциалните клиенти и приходите на компанията ви. Потребителите имат високи изисквания за визията и доброто представяне от онлайн магазините. Не добре направен магазин би довело вашия бизнес до фалит!

Всичко това е добре да се представи и в социалните канали и тяхното управление – Instagram и Facebook.

Нашият опит

Wordpress Магазин 100%
SEO Оптимизация 100%
Въвеждане на продукти 100%
Добавяне на филтри 100%
Обработка на снимки 100%

Направи запитване сега: тел. 0885106164

email: office@ap-digital.eu