You are currently viewing Израбoтка на фирмен Уеб сайт

Израбoтка на фирмен Уеб сайт

Започни изграждането на твоя фирмен уеб сайт

Имаш бизнес, но нямаш уеб сайт ? Заяви своя бъдещ уеб сайт и започни да печелиш повече пари. Ние правим сайтове бързо, красиво и функционално. Остави цялата работа на професионалистите !

Да бъдещето на всяка фирма е тясно свързана с представянето й в интернет. Голямата част от потребители на стоки и услуги предпочитат да достигат до информацията през интернет търсачки или други канали даващи информацията, която търсят. Все повече статистики показват, че фирми НЕучастващи в дигиталния свят губят своите бизнеси или получават намалени обороти. Това се дължи на факта, че потребителя използва малкото свободно време, за да намери търсения от него продукт или услуга в интернет. Това само показва,колко е важно да имате фирмен уеб сайт и да го управлявате добре.

Изработка на уебсайт Варна

 

Какви стъпки да направим за добър фирмен уеб сайт ?

Всичко би трябвало да бъде лесно : ) Но практиката показва, че не е съвсем така. Освен изработката на самия уеб сайт вие трябва да обърнете внимание и на неговото класиране в Google. Това е търсачката, която се използва най-много в България и определя класирането на вашия уеб сайт. Ако разполагате с уеб сайт, който не е добре оптимизиран или не се поддържа правилно вие лесно може да загубите позоции и да се окажете в дъното на класирането. Сайтове след 5-6 позиция рязко започват да губят потенциални клиенти и респективно обороти. Потребителите успяват да намерят търсения продукт в първите сайтове, които Google им покаже при търсене. Ако там неуспеят продължават на долу в класирането, но процента на търсене спада. Една от добрите платформи за създаване на уеб сайтове е WordPress.

SEO Оптимизация

 

Важен ли е имиджа на сайта ?

Естествено ! Освен добрата визия на сайта трябва да се обърне внимание и на правилното разположение на информацията. Потребителят не обича да намира трудно своите търсени цели при сърфирането в сайта. Трябва да му предоставите лесно и бързо достигане до неговата цел за покупка или информация. Второто важно нещо е класирането на сайт при търсене в Google. Колкото по-напред излиза един фирмен уеб сайт, толкова повече потребителя вярва в него. Доброто класиране означава, че фирмата полага усилия да се представя добре и предлага качество на своите клиенти. Също така има полезни външни представяния на сайта, които допълнително добавят имидж и създават повече вяра в потребителите. Един пример за това е добавянето на бизнес локация на вашия бизнес в google maps. Това добавяне на бизнеса ви там върви заедно с куп информация за него, което помага на потребителите да научават повече за вас или да направят бърза връзка с вас.