You are currently viewing WordPress vs Стар сайт

WordPress vs Стар сайт

 

WordPress vs Стар сайт

Вашата фирма разполага със сайт изработен преди 6-10 години с цел да популяризира вашите услуги. В началото на пускането му вие сте видели, че тази инвестиция работи за вас и получвате клиенти. С времето обаче тези успехи намаляват и клиентите ви стават все по-малко. Може би си задавате въпроса, защо се получава така ? Ние ще ви отговорим !

Интернет средата се променя ежедневно с въвеждането на хиляди услуги по цял свят от големи и малки компании. Това води до промяна в начина на сърфиране на потребителя и желанието му да получава все по-добри услуги. Вашият сайт е бил добре направе някога, но с въвеждането на куп нови платформи и инструменти той вече е стар и неможе да се впише в новата дигитална картина. Този сайт трябва да бъде постоянно оптимизиран според изискванията на google, което реално е невъзможно да го правите, освен ако не се поддържа от професионалисти. Но дори и тогава става трудно да се борят с големите и модерни платформи, които се оптимизират постоянно от огромни екипи. WordPress сайт  е именно такава платформа, Създадена за по-лесен начин на управление на съдържанието и friendly към потребителите.

Едно от големите предимства на тази платформа е че постоянно правят ъпдейт, което води до отлични резултати в оптимизацията на сайтовете. Интегрират се нови инструменти и среда вашия сайт да бъде добре направен и потребителите да се чувстват добре, когато са вътре. Ако вашия сайт е стар той най-вероятно, не получава нужната оптимизация и губи от своите позиции в Google.

Ние разглеждаме доста уеб сайтове правени преди години или нови , които имат ясни проблеми при оптимизацията – грешно написани или съчетани H тагове, лошо подредена структура на сайта, лошо написани текстове и описания, липса на карта на сайта и др. Всичко това води само до един резултат – потъване на сайта след 1ва страница и загуба на клиенти !

Нашият съвет е да прегледате, как се представя вашия уеб сайт при търсене. Ако представянето му е лошо – излиза извън първите 6-7 резултата ви препоръчваме да започнете неговата подмяна или SEО оптимизация. Като това може да се направи успоредно и с рекламни кампании, което ще увеличи потребителите Ви. Ако не сте сигурни, какво да правите може да направите запитване към нас, за да Ви помогнем !

Вашият коментар