You are currently viewing Как да вляза в админ панел на WordPress

Как да вляза в админ панел на WordPress

Управлявайте сами своя WordPress yеб сайт

Като една от най-използваните CMS системи в света wordpress събира все повече фенове и фирми. Ако сте решили сами да управлявате вашия сайт, ще ви покажем как да влизате в вашия администраторски панел. От там вие, ще управлявате вашите статии или ще променяте съдържанието на вашия сайт. Все пак искаме да споменем, че ровичкането по сайт, без необходимите познания може да има негативен ефект върху вашия фирмен уеб сайт и бизнес.

Влизане в аминистраторския панел на wordpress

1. Най-бързия начин да влезете в админ панела на вашия сайт е да достъпите адреса на вашия домейн – www.името-на-сайта.bg/wp-admin . 

wordpress админ панел

2. Напишете своето потребителско име/ username или email – тези данни се добавят при инсталирането на wordpress.
3. Натиснете вход  – честито вече сте в админ панела на вашия уеб сайт

wordpress админ панел

Така изглежда администраторския панел на wordpress, когато сте успели да влезете с вашата парола и потребителско име. От тази среда вие може да управлявате съдържанието на сайта по всяко време и както желаете. Може да пишете нови публикации, да създавате отложено пускане, да променяте информация за вашия бизнез, да качвате продукти във вашия онлайн магазин и много други интересни опции, които предлага тези система. Ако мислите сами да управлявате вашето съдържание е добре да научите най-важните неща по тази система, за да може да правите правилно нещата. Ние ще напишем още няколко важни урока, как да управляватв вашия wordpress сайт.

This Post Has One Comment

  1. Иванела

    Полезна статия. кратка и ясна ! Благодаря ви

Comments are closed.