You are currently viewing Изработка на уеб сайт

Изработка на уеб сайт

Трябва ли ви Изработка на уеб сайт

Светът се промени с навлизането на интернет и нуждата да бъдем представени в тази среда става все по-голяма. Всяка година увеличаването на потребителите расте с големи темпове. Това дава нова възможност за вашия бизнес да бъде на предна линия в тази нова динамична среда.

Изграждането на уеб сайт, не е просто купуване на име и добавянето на няколко страници. Средата стана силно конкурентна и трябва да се подхожда с правилните стратегии. Уеб сайта трябва да бъде направен по всички нови стандарти и SEO Оптимизации, за да бъде конкурентен във вашата ниша. Това е продължителен процес, който изисква добра подготовка.

Доброто съдържание е ключово за последващо оптимизиране на сайта и доброто му представяне при търсене в google. Добре е да се прави правилна SEO оптимизация на всяка страница, както и да се следват правила за това. По тази причина ние предпочитаме да работим и създаваме сайтове на платформата – WordPress. Това е една голяма платформа, която предлага безброй опции за работа и функционалностти. Разполага със собствен админ панел за бързо и удобно въвеждане или корегиране на информация по вашия сайт. Също така е важно да отбележим и голямото предимство на тази CMS система, а именно постоянното и ъпдейтване. Това е важна част в оптимизирането на всеки сайт в бъдеще, който вие получавате безплатно от самата система.

Важността на мобилната версия на уеб сайт

Мобилната версия на всеки сайт дава повече възможности на вашите потребители да достигат до вас през техните мобилни устройства. Можем да кажем, че уебсайт без мобилна версия е обречен за вбъдеще. Потребителите ясно разграничават тези подробности и изискват все повече от сайтовете. През последните 3 години мобилното използване задмина потреблението на настолните машини. Това превърна мобилната версия в задължителен иструмент на всяка фирма. Ако искате вие да имате добър, красив и ползващ се сайт трябва да обърнете сериозно внимание на вашето мобилно представяне. тенденциите в тази насока:

  • По-малко снимки
  • По-оптимизирани снимки
  • Повече текстове
  • Скорост на мобилната версия

Снимковият материал на вашия сайт дава добро приживяване на вашите потребители. Но това означава, че то трябва да е добре подбрано и обработено. Особено ако става въпрос за магазин със стоки или продукти, които смятате да продавате. Представете си в един онлайн магазин, какво количество снимки се качват и какво предизвикателство е това за скоростта на сайта. Добре е всяка една снимка да бъде обработена и оптимизирана добре преди своето качване на сайта. Забавянето на зареждането  на мобилната версия може да окаже много негативно послание към търсещите машини на google. Нашият съвет е да внимавате, как боравите с тези снимки или да се обърнете към специалисти в областта.

Ако вие нямате уеб сайт, а искате да увеличавате своите продажби или бизнес партньори трябва да действате! Вашите конкуренти най-вероятно използват тези практики, за да привличат повече от потенциалните ви клиенти. Изработката на фирмен уеб сайт е задължителна, както и неговата добра seo оптимизация.