You are currently viewing SEO Оптимизация по ключови думи

SEO Оптимизация по ключови думи

Как да оптимизираме сайт по ключови думи

Всеки уеб сайт има нужда от добра оптимизация, за да може повече потребители да достигат до неговите продукти или услуги. Освен дейността на сайта трябва да се наблегне и на отделните продукти на вашия бизнес. Колкото по-добре се представят те, толкова повече приходи ще получите.

Как да проверите дали имате добра SEO оптимизация по ключови думи търсачката на google ?

Направете един тест с вашите продкти. Отворете google и напишете вашия продукт, така както искате да бъде намерен.

Ние, ще направим пример с един от нашите сайтове – фирмата предлага “столове шивари под наем”.

SEO Оптимизация по ключови думи - AP Digital

При търсене на дадения продукт може да видите, че продуктите заемат първа и втора позиция в google, което е повече от отличен резултат. Доброто оптимизиране на сайта изисква цялостна картина на бъдещето му. Трябва да селектирате важните за вашия бизнес продукти и да насочите вниманието си към тях. Всеки детайл води до по-добри резултати при търсене от потребителите. Това е една отлична SEO оптимизация по ключови думи.

Google images оптимизация със снимки

SEO Оптимизация на снимки - AP Digital

Освен сайта ние обръщаме внимание и на seo оптимизирането на снимки по ключови думи. Може да видите, че google изкарва снимки на продуктите в секцията си google images. Голям брой от потребителите използват директно тази секция, когато търсят продукти. Тя дава възможност да намерите точния продукт и да влезете в уеб сайта, който го предлага. Според нас един от важните елементи в оптимизирането на един уеб сайт.

Вече знаете, как да проверите вашия уеб сайт дали предлага качествени услуги на вашите потребители. Нужно е да отделите малко време и да направите анализ на сайта. Естествено това е само малка част от нещата, които могат да се проверяват, но е лесно за изпълнение. Ако след направения анализ сайта не се представя добре намерете решение, как да постигнете по-добри резултати за вбъдеще.

This Post Has One Comment

  1. Петров

    Страхотна работа вършите в SEO Оптимизацията ! След тази статия разбрах, че сайта ни го няма в google.

Comments are closed.