You are currently viewing Изграждане на цялостна визия

Изграждане на цялостна визия

Изграждане на цялостна визия

Искаме да Ви покажем няколко наши проекта свързани с изграждането на фирмена идентичност от нулата. Изграждането на цялостна визия е свързан процес между нас и фирмата докато стигнем до най-правилната формула. Фирмите са нямали предишен уеб сайт или идентичност в интернет пространството. Ние трябваше да им предложим визия на уеб сайта, лого, визитни картички, заснемане на продукти и др.

  1.  Изработка на уеб сайт и предложения на подходящ уеб дизайн

Изработка на уебсайт за сламки

Ние предложихме 2 уеб дизайна на нашите клиенти, за да могат да изберат правилната визия за своя бъдещ уеб сайт. Освен уеб дизайна е важно и функционалността на сайта, за да може да покрива изисванията и информацията на фирмата. В сайта ние разпложихме, както стандартната информация за фирмата и други важни секции:

  •  Продуктова гама – разделена по видове
  •  Описание на продуктите
  •  Контактна форма за връзка с тях
  •  Социални бутони
  •  Онлайн магазин – в последствие беше премахнат по желание на  фирмата

2. Изработка на лого 

Изработка на лого на фирма

Изработката на лого беше към заданието на сайта, като ние предложихме 2 варианта на лого. Дизайна на лого е съчетание между двете първи букви от името на фирмата.

3. Изработка на дизайн за визитни картички

Дизайн на визитни картички

Дизайна на визитните картички е съобразен с цветовата концепция на уеб сайта.

 

4. Поддръжка и Реклама на фирмата

Реклама в google

След стартиранетона уеб сайта с цялостната му попълнена информация ние поехме и поддръжката на сайта. Годишна поддръжка в коята е включена и управлението на рекламните кампании на фирмата. На снимката може да видите част от рекламната кампания в Google. Въпреки не толкова силната ниша на тези продукти плановете на компанията бяха изпълнени на 100% след нашите рекламни кампании.

Реклама във facebook

На снимката може да видите информация за процентното увеличение на показването на страницата и продуктите след рекламна кампания.

Към днешна дата фирмата е изключително доволна от нашата работа и постига зададените си цели в маркетингово отношение, както и силно присъствие в интернет пространството. Ние обичаме да работим по цялостни проекти и да предлагаме различни опции на нашите клиенти за по-доброто им развитие.

Вашият коментар