You are currently viewing SEO оптимизация на сайта

SEO оптимизация на сайта

SEO оптимизация на сайта

Какво е SEO Оптимизация ?

Search engine optimization или съкратено SEO е метод за подобряване на вашия уеб сайт в търсачката на Google, чрез така наречените органични търсения. Тези търсения не са платени, а идват от естествено търсене на потребители. Това може е най-добрия начин един сайт да бъде добре приет, когато е добре оптимизиран и потребителите достигат до него по естествен начин.

Как да разберем дали нашия сайт е добре оптимизиран ?

Вие сами можете да направите тази проверка на вашата seo Оптимизация, като влезете в търсачката на Google /съветваме да го направите от чуждо IP/ и да напишите ключовите думи по които трябва да ви намират вашите клиенти.
Пример: ако продавате обувки – напишете  магазин за обувки или обувки цена. Ако вашия уеб сйт НЕ излиза на първата страница или първите 6-7 резултата значи имате проблем. А този проблем рефлектира директно върху вашия бизнес. Потребителите достигат до вас по трудно, което означава по-малки печалби.
Може да проверите още един фактор от многото такива – Скорост на сайта. Google разполага със собсвтен алгоритъм, който измерва, как се представя вашия сайт.

Ще ви покажем разликата между добре оптимизиран сайт с рекламни кампании и не добре оптимизиран сайт, без рекламни кампании.

 

SEO оптимизация

 

SEO оптимизация

Колко време е нужно да тази SEO оптимизация ?

Процесът по оптимизация е постоянен във времето. Всяко въвеждане на текстове трябва да следва определени правила създадени от google. Има много детайли, които правят картината пълна и работеща. Има редица фактори важни за класирането в google, но незабравяйте факта, че и вашите конкуренти се стремят към същия успех. Това води до един непрекъснат процес по обновяване на съдържанието на сайта и неговото оптимизиране. Следене на вашите конкуренти и създаване правилен път за достигането до потребителя пред тях. Така вие, ще си гарантирате по-добри възжмоностти за вашия бизнес ! Тук е момента да споменем, че SEO Оптимизацията не е вълшебна пръчка, с която на следващия ден вие ще сте номер едно. Тя изисква време, за да покажете на google, че работите за вашите клиенти и предлагате добри услуги в интернет пространството.

 

 

Вашият коментар